Kreiramo
elementor sajtove
za digitalni
marketing

Piksel-perfektni sajtovi
uz WordPress i Elementor.

Pridruži se grupi uspešnih kompanija koje su zadovoljne našim uslugama.

O nama

Strumark-agencija-za-izradu-sajtova

Strumark je kreativna i digitalna marketinška agencija iz Srbije.

 Postojimo od 2015. godine kada smo počeli kao mala agencija. Tokom godina razvili smo se u agenciju koja pruža pakete usluga skrojenih po potrebama malih i srednjih preduzeća.

Sistem usluga omogućuje našim klijentima konstantno povećanje prodaje. Glavni alati koje koristimo da bi došli do ovog cilja jesu grafički i web dizajn kombinovan sa iskusnim taktikama digitalnog marketinga. Baš zbog toga naš glavni slogan je Dizajn prodaje.

Usluge

Logo dizajn

Logo dizajn

Unikatni dizajn vizuelnog identiteta.

grafički dizajn

Grafički dizajn

Dizajn lifleta, kataloga, bilborda, vizitki…
Web dizajn

Web dizajn

Dizajn efektnih banera za oglase i društvene mreže.
izrada sajtova

Izrada sajtova

Funkcionalni sajtovi za digitalni marketing

Pisanje tekstova

Pisanje tekstova

Tekstovi za web sajt, blog, društvene mreže…
Google oglasi

Google oglasi

AdWords, Adsence i YouTube oglasi.
Facebook oglasi

Facebook oglasi

Administracija Facebook i Instagram kampanja.
Društvene mreže

Društvene mreže

Administracija, produkcija i komunikacija.

Izdvojene usluge

Logo dizajn

Veoma smo ponosni na svoj Logo portfolio. Logo je lice svakog preduzeća i nešto što mušterije prvo zapaze i zapamte. Zbog toga sa velikom pažnjom pristupamo svakoj izradi logotipa i trudimo se da svaki naš logo bude lako pamtljiv, upečatljiv i prepoznatljiv, kao i da jasno asocira na delatnost preduzeća koje predstavlja i šalje jasnu i nedvosmislenu poruku. U svom portfoliju imamo sve tipove logotipa, od jednostavnih i oštroumnih, do grafički najzahtevnijih primera. marketinga. Baš zbog toga naš glavni slogan je Dizajn prodaje.

Logo-dizajn-Strumark-Agencija
Pisanje-tekstova-za-blog-Strumark-agencija

Pisanje tekstova

Pisanje tekstova je veoma popularna usluga koja je neophodna za efektan marketing. Bilo da je reč o kratkim informativnim tekstovima ili dužim tekstualnim člancima, naša agencija svakom tekstu poklanja veliku pažnju kako bi isti bio najefektniji kako za čitaoce, tako i za internet pretraživače. Tekstovi su takođe jedan od neophodnih materijala za izradu svakog sajta, te ukoliko ih nemate spremne, naša agencija nudi besplatnu izradu osnovnih tekstova za svaki poručeni sajt.

Izrada sajtova

Sajt je danas neophodan za bilo koje ozbiljno poslovanje. Što je nekada bila vizit karta danas je internet sajt. Agencija Strumark izrađuje funkcionalne sajtove prilagođene desktop i mobilnim uređajima koji su povezani sa sistemima za digitalno oglašavanje. Na svaki sajt postavljamo alate za lakšu interakciju sa publikom. Za one preduzetnike koji se još nisu opredelili za ovaj vid marketinga imamo u ponudi izradu MINI SAJTA koji je jedan vid prvog stepenika ka uspešnom digitalnom marketingu.

Veb-marketing dizajn

Pod uslugom Web dizajna misli se na dizajn grafičkih oglasa za Digitalni marketing. Za uspešnu internet reklamu neophodan je i kvalitetan dizajn grafičkih oglasa (banera). Ponosni smo na svoje iskustvo u dizajniranju banera za sve oglasne platforme. Glavni elementi ovakvih banera jesu fotografija, naslov, podnaslov i poziv na akciju. Efekat boje ovih grafika veoma je bitan u ostvarivanju glavnog cilja (prodaje). U ponudi imamo i gotove šablone koji se veoma lako prilagođavaju za svaki vid poslovanja.

Digitalni marketing

Bilo da ste vlasnik redovnog ili našeg mini sajta ispunjavate uslove da se upustite u svet digitalnog marketinga. Ovaj vid reklamiranja je najefikasniji način povećanja poslovanja današnjice. Agencija Strumark nudi uslugu administriranja oglasa na najpopularnijim platformama kao što su Facebook i Google. U zavisnosti od vrste vašeg poslovanja dajemo Vam besplatnu strategiju za nastup na društvenim mrežama. Takođe, uz poručeni MINI SAJT, dajemo besplatnu administraciju oglasa u periodu od godinu dana.
Analitika-digitalnog-marketinga

Logo portfolio

Neki od naših originalnih logotipa:

Mini sajtovi

Hit ponuda za mala i srednja preduzeća

Šta je Mini sajt?

Mini sajt je posebna usluga Strumark agencije osmišljena po potrebi malih i srednjih preduzeća. Za sve one koji nemaju sajt ili nisu zadovoljni postojećim, Mini sajt je idealan način da se krene sa digitalnim marketingom. Mini sajt poseduje sve elemente kao i redovan sajt osim što se nalazi na posebnom domenu. Elementi kao što su deo “O nama”, “Galerija”, “Usluge”, “Mapa”, “Kontakt forma”, “Kontakt informacije”, prikaz stranica sa društvenih mreža ili dugme za poziv su sastavni elementi svakog Mini sajta.
Izrada-jednostranicnih-sajtova-Strumark-agencija
Vlasnik-malog-preduzeca

Kome je namenjen?

Mini sajt je namenjen svim malim i srednjim preduzećima koji imaju tendenciju ka povećanju obima poslovanja. Usluga je osmišljena tako da je povezana sa uslugom Digitalnog marketinga. Svaki mini sajt je umrežen sa sistemom za oglašavanje i uz pomoć naše administracije svaki oglas se prikazuje pažljivo ciljanoj publici. Mini sajt je odlična početna stanica za povećanje prodaje uz pomoć digitalnog marketinga.

Koliko košta?

Kako smo upoznati sa problemima preduzetnika da pronađu adekvatnu agenciju za digitalni marketing po pristupačnim cenama i lakom i brzom realizacijom projekta, osmislili smo uslugu Mini sajt. Uz poručen Mini sajt dobijate izradu funkcionalnog jednostraničnog sajta na našoj brzo-rastućoj platformi kao i besplatnu administraciju Facebook, Instagram i Google oglasa u periodu od godinu dana. Nakon godinu dana plaća se samo administacija oglasa koja je na nivou troškova za hosting i domen.
Uspesan-preduzetnik

Šabloni za sajtove

Pogledajte neke od naših gotovih šablona za sajtove:

Pekara

Sajt za pekaru

Restoran

Sajt za restoran

Veterinar

Poslastičarnica

Sajt za poslastičarnicu

Rena a Car

Sajt Rent a Car

Venčanja

Frizer

Zubar

Sajt za zubara

Šabloni za Instagram

Pogledajte neke od naših gotovih šablona za sajtove:

Imate projekat za nas?

Ukoliko ste zainteresovani za neke od naših usluga stojimo vam na raspolaganju.

 • Reklamna agencija Strumark
 • Milana Ćupa 13
 • 21413 Čelarevo
 • 064 200 300 2
 • office@strumark.rs

Kontaktirajte nas

Mini sajt

Jednostranična prezentacija na sajtu
Moja preporuka

Cena:
15.000 dinara
(Jednokratno)
Mogućnost uplate na tri mesečne rate

Za uplatu u celosti dobijate
3.000 dinara Bonusa
Za Facebook, Instagram i Google Oglašavanje.

 • Unikatan i moderan dizajn
 • Zaglavlje prilagođeno Vašem poslovanju
 • Rubrika “O nama” (Fotografija i tekst)
 • Rubrika “Galerija” (Prikaz do 30 fotografija)
 • Rubrika “Usluge” (Fotografija i tekst)
 • Prikaz Google Mape
 • Prikaz PDF informatora
 • Kontakt formular
 • Kontakt informacije
 • Prilagođen prikaz za mobilne uređaje
 • Dugme za poziv na mobilnim uređajima
 • Besplatna administracija oglasa (DIGITALNI MARKETING) u periodu od godinu dana (Nakon godinu dana usluga administracije
  Oglasa naplaćuje se 5000 dinara godišnje).

Napomena: Agencija Strumark zadržava prava da proceni da li su određeni zainteresovani klijenti kvalifikovani da se oglašavaju na sajtu mojapreporuka.rs.
U obzir dolaze samo kompanije čije je poslovanje registrovano u Republici Srbiji.