Izrada
sajtova
i digitalni
marketing

Razvijaj svoj biznis uz savršen sajt
optimizovan za digitalni marketing

Mi smo porodična marketing agencija

Strumark je marketinška agencija koja posluje u okviru porodice, i ne samo to, sve naše klijente uvažavamo kao članove naše porodice. Postojimo od 2015. godine, kada smo počeli kao mala reklamna agencija. Tokom godina evoluirali smo u digitalnu marketing agenciju koja nudi sve neophodne usluge potrebne za uspešan nastup na internetu. Naša misija je da spojimo kreativnost, iskustvo i znanje u cilju povećanje prodaje naših klijenata. Sa velikom pažnjom pristupamo kako vizuelnim elementima tako i pažljivo smišljanim tekstovima upakovanim u najbolje alate za reklamiranje na internetu. Baš zbog togu su raketa i olovka naš zaštitni znak. Naša prepoznatljivost je kreativnost u oblasti digitalnog marketinga. 

Kontakt osobe

Ljubo Struharik

Vlasnik i direktor

Maja Struharik

Poslovni sekretar

Izrada Elementor sajtova

Kreiranje i razvoj sajtova uz pomoć WordPress-a i Elementora omogućije vašem poslovanju da bude uvek u koraku sa svim digitalnim trendovima.

Izrada e-prodavnica

Uz pomoć WooCommerca i Elementora kreiramo internet prodavnice sa naprednim opcijama.

White label usluge

Kao agencija za veb-dizajn, znamo koliko je teško povećati i proširiti svoju agenciju. Preuzimanje novog posla može biti teško kada ste već veoma zauzeti. Sigurno ne želite da odbijete posao!

Održavanje sajtova

Kao ogledalo vaše firme, potrebno je da vaš sajt radi besprekorno u svakom momentu. Pružamo usluge redovnog monitoringa i održavanja WordPress sajtova.

SEO optimizacija

Budi uvek vidljiv u internet pretragama tvojih potrošača uz naše pažljivo osmišljene i napisane tekstove kao i stručno optimizovane sajtove.

Logo dizajn i brending

Kvalitetan i unikatan logo, izbor boja, tipografije i fotografija, kao i način pisanja tekstova ključan je faktor u digitalnom nastupu vašeg poslovanja.

Kontaktiraj nas

Rado odgovaramo
na sva pitanja

Želiš da reklamiraš svoj biznis? Kontaktiraj nas danas!
Popuni formular ispod i zakaži besplatne konsultacije. Ili pozovi 064 200 300 2

Pozovi nas

064 200 300 2

Piši nam

office@strumark.rs

Viber

062 17 400 27

Piši nam direktno