Saran carda logo beli

Šaran čarda

Čelarevo

Osetite čaroliju Dunava uz vrhunska jela
i ambijent koji stvara najlepše uspomene.

O nama

Na samo 15 minuta od Bačke Palanke i državne granice sa republikom Hrvatskom, kao i 35 minuta od Novog Sada nalazi se savršeno mesto za sve vrste Vaših proslava, porodičnih i poslovnih druženja. Osim autentičnog ambijenta, profesionalne usluge, bogate gastronomske ponude i sveobuhvatnog užitka uz prirodno okruženje uz samu obalu Dunava, ponosimo se i putnom infrastrukturom uz koju ćete do nas veoma lako stići u svim vremenskim uslovima i godišnjim dobima. Posetite Šaran čardu i stvorite lepe uspomene i tradiciju.
Saran-carda-basta-2021

Galerija

Sala za proslave

Čarda Šaran pored glavne sale poseduje i svečanu salu za proslave. Odvojen od ostatka objekta, ovaj prostor je idealan za organizovanje proslava kao što su krštenja, rođendani, porodični skupovi… Svečanu salu možete iznajmiti uz različite tipove usluga koje imamo u ponudi. Pored standardnog iznajmljivanja prostora nudimo i nekoliko paketa jelovnika koje smo kreirali za Vaš užitak.

Izdvojeni spedijaliteti

Jelovnik

Na našem jelovniku možete pronaći vrhunske riblje specijalitete, kao i jela sa roštilja, salate i deserte. Riba do vaše trpeze prolazi kratak put od Dunava, kroz našu kuhinju gde je spremaju iskusni majstori kulinarstva. Pored ribljih čorbi i paprikaša na meniju u svakom trenutku imamo najkvalitetnije vrste riba kao što su smuđ, som, kečiga, pastrmka i šaran. Kompletan jelovnik možete pogledati na linku ispod:

Lokacija

Radno vreme

Radni dan

08:00 - 00:00

Vikend

08:00 - 01:00

Kontakt telefon

Kontakt

Rezervacija

Rezervišite vaše mesto na vreme.